- 1392/03/28 - 12:39
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z6Bi
آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی توسط مرکز سلامت محیط و کار تهیه و تدوین شد.
به منظور ارتقای سطح بازرسی های بهداشتی در مراکز تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی و اماکن عمومی و با هدف ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی و در راستای ...
به منظور ارتقای سطح بازرسی های بهداشتی در مراکز تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی و اماکن عمومی و با هدف ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی و در راستای رسالت وزارت بهداشت، با همکاری دستگاه های ذیربط از جمله وزارت کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان دامپزشکی کشور، شورای اصناف کشور و سازمان غذا ودارو، آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در حوزه معاونت بهداشت و توسط مرکز سلامت محیط و کار تهیه و تدوین شد که این آیین نامه توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توشیح و ابلاغ شد.
با اجرایی و عملیاتی شدن این آیین نامه سیستم بازرسی در کشور مبتنی بر شرایط روز و پیچیدگی های عرضه غذا شده و همکاری های برون بخشی و متولیان صنفی مربوطه نیز تقویت می شود
جهت دسترسی به آیین نامه اجرایی می توانید به قسمت قوانین و مقررات بهداشت محیط مراجعه نموده یا به صورت مستقیم کلیک نمایید.
