امروز : 27 تیر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

1 مورد یافت شد

جلسه هماهنگی کاهش میزان قند و شکر در محصولات غذایی برگزار شد

https://health.kaums.ac.ir/اخبار/جلسه-هماهنگی-کاهش-میزان-قند-و-شکر-در-محصولات-غذایی-برگزار-شد

جلسه هماهنگی کاهش میزان قند و شکر در محصولات غذایی برگزار شد جلسه هماهنگی کاهش میزان قند و شکر در محصولات غذایی برگزار شد جلسه هماهنگی کاهش میزان قند و شکر در محصولات غذایی روز شنبه 1403/4/9 با حضور مسئولین و کارشناسان واحدهای بهبود تغذیه، بهداشت محیط،...

03/04/09 12:50