• 1402/12/01 - 15:04
  • /Z4uR

کنفرانس علمی یک روزه سلامت جنسی در دوره میانسالی برگزار شد

کنفرانس علمی یک روزه سلامت جنسی در دوره میانسالی با هدف ارتقاء دانش و نگرش در زمینه روابط زناشویی و مسائل جنسی ویژه متخصصین زنان،پزشک،ماما وپرستار روز سه شنبه 1402/12/1 در تالار سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر منصوره صمیمی متخصص زنان و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان دبیرعلمی کنفرانس درخصوص اهمیت موضوع توضیحاتی را بیان کرد.

دکتر محمدحسین اخوان تقوی Phd روانشناسی بالینی در خصوص موضوع سلامت جنسی مطالب علمی را ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: در این کنفرانس که به همت معاونت بهداشت، مرکز آموزش بهورزی و مرکز بهداشت شهرستان و با همکاری مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزارشد؛110نفر متخصص زنان، پزشک، ماما، پرستار و ... حضور داشتند.

تصاویر

کنفرانس علمی یک روزه سلامت جنسی در دوره میانسالی برگزار شد کنفرانس علمی یک روزه سلامت جنسی در دوره میانسالی برگزار شد