• 1402/04/06 - 09:42
  • /Zpx1

کمیته فنی واجرایی بیماری سالک دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید

جلسه هماهنگی کمیته فنی و اجرایی بیماری سالک با حضور اعضاء کمیته در مورخ 1402/4/4 در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.

جلسه هماهنگی کمیته فنی و اجرایی بیماری سالک با حضور اعضاء کمیته در مورخ 1402/4/4 در محل معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید .

در ابتدا کارشناسان مسئول بیماری سالک شهرستانهای تحت پوشش، میزان پیشرفت عملیات مبارزه با سالک در سال جاری را بیان کردند.

تاکنون 2 نوبت عملیات مبارزه با مخزن در دو شهرستان و یک نوبت عملیات مبارزه با ناقل دربرخی نقاط شهرستان کاشان با پشتیبانی معاونت پشتیبانی دانشگاه و امور مالی معاونت بهداشت با موفقیت انجام شده است.

با توجه به موفقیت آمیز بودن عملیات سالک در سال قبل و کاهش چشمگیر موارد سالک جلدی مقرر شد ضمن پیگیری جذب اعتبارات استانی و وزارتی برنامه های عملیات مبارزه با مخزن و ناقل با قوت هرچه بیشتر پیگیری انجام شود.

در سال 1402 تاکنون 20 مورد سالک جلدی در شهرستان کاشان گزارش، مراقبت و درمان شده است و در شهرستان آران­و­بیدگل تا کنون موردی گزارش نشده است.