• 1401/12/07 - 09:56
  • /Zvw1

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر در حوزه بهداشت برگزار شد

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر در تاریخ 1401/12/1 توسط معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی؛ با توجه به اهمیت تغذیه با شیر مادر در ارتقاء سطح سلامت کودکان، کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر با حضور معاون محترم بهداشت، مدیر گروه اطفال، رئیس بخش نوزادان، مسئول مامایی معاونت درمان، نمایندگان بیمارستان های دوستدار کودک، رئیس گروه سلامت خانواده، کارشناس شیرمادر معاونت، معاون فنی شبکه، کارشناس مسئول سلامت خانواده و کارشناسان شیرمادر شهرستان ها در سالن غدیر دانشکده پزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر دلاوری در خصوص اهمیت تغذیه با شیرمادر و تماس پوست با پوست ساعت اول تولد در بیمارستان های دوستدار کودک توضیحاتی بیان نمودند.

سپس نتایج ارزیابی بیمارستان های دوستدار کودک در سال 1401، مشکلات موجود در بیمارستان های دوستدار کودک و .... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه در خصوص پیگیری و اجرای مصوبات جلسه قبل توسط حضار مطالبی مطرح شد.