• 1400/09/20 - 14:43
  • /ZFr1

کارگاه ژنیکولوژی و معاینات زنان جهت غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان سرویکس ویژه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه برگزار شد

سرطان در حال حاضر به عنوان سومین علت مرگ و میر در اکثر جوامع از جمله در ایران مطرح است. سرطان سرویکس چهارمین سرطان شایع زنان و مهمترین علت مرگ ناشی از سرطان در کشورهای در حال توسعه است.

ابتلا به عفونت ویروس پاپیلومای انسانی(HPV) مهم ترین علت شناخته شده آن است. تنها سرطانی است که علت لازم برای ایجاد آن شناخته شده و روش های پیشگیری موثر برای ریشه کنی آن وجود دارد.

به این منظور جهت ارتقاء آگاهی و عملکرد بهینه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت کاشان و آران و بیدگل، کارگاه یک روزه در زمینه ژنیکولوژی و معاینات زنان با حضور خانم  دکتر هاشمی متخصص زنان در تاریخ 18 آذر 1400 از طرف معاونت و مرکز بهداشت کاشان برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه، چگونگی شناسایی و ثبت افراد مشکوک یا مبتلا به سرطان دهانه رحم و سپس ارائه خدمات مناسب در سطوح مختلف شبکه بهداشتی، درمانی و ساماندهی درمان و مراقبت بیماران بوده است.