امروز : 24 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/08/21 - 08:34
  • 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZpKi

کارگاه تربیت مربی مهارت های زندگی برگزار شد

کارگاه تربیت مربی مهارت های زندگی با حضور کارشناسان سلامت روان در طرح حاشیه شهرها و تعدادی از پرسنل مراکز بهداشتی درمان کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.




کارگاه تربیت مربی مهارت های زندگی با حضور کارشناسان سلامت روان در طرح حاشیه شهرها و تعدادی از پرسنل  مراکز بهداشتی درمان کاشان و آران و بیدگل برگزار شد.



به گزارش وب دا ، در این کارگاه آموزشی که در سه روز متوالی برگزار گردید ، مهارت خودآگاهی، برقراری ارتباط موثر و مهارت رفتار جرات مندانه ویژه بزرگسالان به شیوه عملی آموزش داده شد.



مربی کشوری آموزش مهارتهای زندگی در  این کارگاه پیرامون شناخت ابعاد مختلف خودآگاهی: اعم از جسمانی، شناختی ، هیجانی ، رفتاری ، اجتماعی و معنوی مطالبی را به شیوه عملی ارائه داد .



دکتر محمد علی سلطان الکتابی  با بیان اینکه  بروز احساسات منفی به صورت شدید ، تکرار شونده و طولانی مدت در مواجهه با ناکامی ها از موانع خودآگاهی است اظهار داشت:  داشتن احساسات در موقعیتهای مختلف غیر عادی نیست بلکه عدم توانایی کنترل ، شناخت ناکافی و تاثیر منفی احساسات روی رفتارها موجب بروز مشکلات می شود.



وی تفاوت افراد در برداشت ذهنی از موقعیت ها را دلیل احساسات و رفتارهای متفاوت دانست و به لزوم شناخت و کنترل افکار ناکارآمد به منظور کاهش احساسات و رفتارهای منفی تاکید و شناخت موفقیت ها و ناکامی ها را به عنوان راهی برای شناخت خود واقعی (آنچه که هستیم) و خود مطلوب ( آنچه که میخواهیم بشویم) لازم دانست.



مهرداد دشتی مربی مهارت برقرار ارتباط موثر در روز دوم کارگاه ، در خصوص اصول حاکم بر ارتباط اظهار داشت: هیچ کس نمی تواند ارتباط برقرار نکند،  ارتباط غیر قابل برگشت است، در ناکارآمدی ارتباط هر دو طرف سهم دارند.



وی افزود: بیش از 80 درصد احساسی که در طرف مقابل خود ایجاد می کنیم از ارتباط غیر کلامی است که بویژه در مهارت همدلی که به معنای درک کردن احساس، باور و رفتار دیگران است نمود پیدا می کند.



در  روز سوم کارگاه تربیت مربی مهارت های زندگی، موضوع  مهارت رفتار جرات مندانه توسط  مهرداد ربیعی مورد بحث قرار گرفت.



وی با اشاره به مفهوم حریم شخصی در ارتباط اظهار داشت:  تعدی به حریم جسمانی و فیزیکی افراد، تعدی به حریم اعتقادی و ارزشی ، تعدی به حریم عاطفی و  تعدی به حریم اطلاعاتی افراد  از نمونه های حریم شکنی است.



لازم به ذکر است مربیان  آموزش دیده در این کارگاه که به همت واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی برگزار شد ، مهارت های زندگی (خود آگاهی ، ارتباط موثر و مهارت جرات مندی ) را به گروه هدف بزرگسال   جامعه 45- 18 سال طی 5-4 جلسه به صورت کارگاهی  انتقال خواهند داد.




 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 41292
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم