• 1403/03/24 - 12:24
  • /Zu3S

کارگاه تربیت مربی احیای پایه کودکان برگزار شد

کارگاه تربیت مربی احیای پایه کودکان در دو دوره 2 روزه ویژه پزشکان مراکز، مراقبین سلامت، ماماها و پرستاران در تاریخ های 12، 13، 19 و 20 خرداد ماه در مرکز آموزش بهورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، رییس گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه هدف از برگزاری این کارگاه را توانمندسازی کارکنان حوزه بهداشت در زمینه آموزش احیای پایه کودکان عنوان کرد.

دکتر زهرا نخی گفت: در این کارگاه ها آموزش های تئوری در زمینه احیای پایه و بکارگیری AED در کودکان و شیرخواران، تکنیک های ماساژ قلبی و درمان آسپیراسیون ارائه شد.

لازم به ذکر است در این کارگاه که با همکاری گروه اطفال و نوزادان دانشگاه، دانشکده پرستاری مامایی و کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و مرکز بهورزی معاونت بهداشت برگزار شد؛ کلیه شرکت کنندگان به صورت عملی نیز آموزش دیده و مهارت آن ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

تصاویر

کارگاه تربیت مربی احیای پایه کودکان برگزار شد کارگاه تربیت مربی احیای پایه کودکان برگزار شد کارگاه تربیت مربی احیای پایه کودکان برگزار شد