• 1402/04/06 - 06:36
  • /Zox1

کارگاه آموزشی مشاوره تغییر رفتار در باروری و مهارتهای ارتباطی برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت، کارگاه آموزشی مشاوره تغییر رفتار در باروری و مهارتهای ارتباطی جهت مراقبین سلامت و مراقب ماما های مراکز خدمات جامع سلامت شهری کاشان در دو دوره یک روزه در معاونت بهداشت برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت، کارگاه آموزشی مشاوره تغییر رفتار در باروری و مهارتهای ارتباطی برای مراقبین سلامت و مراقب ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت شهری کاشان در دو دوره یک روزه در معاونت بهداشت برگزار گردید.

در  ابتدای این کارگاه آموزشی پس از تلاوت آیاتی از کلام اله مجید، اهداف برنامه و وضعیت مشاوره فرزندآوری در گروه های مختلف توسط کارشناس جوانی جمعیت معاونت ارائه گردید.

سپس ویژگی های مشاوره موثر و مهارت های ارتباطی و مصاحبه انگیزشی توسط کارشناس سلامت روان با هدف آشنایی پرسنل ومراقب ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت ارائه و در پایان کار عملی در راستای افزایش مهارت پرسنل  انجام  و بحث و تبادل نظر گردید.

این کارگاه جهت پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل نیز متعاقبا برگزار خواهد گردید.