• 1401/10/03 - 13:17
  • /ZXv1

کارگاه آموزشی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در معاونت بهداشت برگزار گردید

با هدف ارتقاءآگاهی مراقبین سلامت و مراقب ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت شهری درمورد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کارگاه آموزشی برگزار گردید.

با هدف ارتقاءآگاهی مراقبین سلامت و مراقب ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت شهری  درمورد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کارگاه آموزشی برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه جوانی جمعیت، کارگاه آموزشی جهت مراقبین سلامت و ماما مراقبین مراکز خدمات جامع سلامت شهری در تاریخ 27 و 28 آذرماه در دو دوره یک روزه در تالار سلامت معاونت بهداشت برگزار گردید.

در ابتدای کارگاه آموزشی پس از تلاوت آیاتی از کلام اله مجید،اهداف ،شاخص ها و وضعیت موجود برنامه ارائه گردید. سپس مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و چگونگی اجرای آن، برنامه پیشگیری از ناباروری، مشاوره فرزندآوری و پیشگیری از سقط با هدف آشنایی پرسنل ومراقب ماما های مراکز خدمات جامع سلامت ارائه و درپایان فرآیند اجرایی برنامه و  مسیر ثبت و گزارش گیری خدمات در سامانه سیب آموزش داده شدوبحث و تبادل نظر گردید.