• 1402/10/12 - 10:14
  • /ZSXQ
در راستای اجرای پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشارخون بالا:

کارشناس مسئول گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد کریمشاهی و پایگاههای تحت پوشش بازدید کرد

کارشناس مسئول گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه روز یکشنبه 1402/10/10 از روند اجرای پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و فشارخون بالا در پایگاه های قائم و زنده یاد کریمشاهی سفیدشهر شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل بازدید کرد.

سید مهرداد جزایری در این بازدید نظارتی از نزدیک در جریان نحوه اطلاع رسانی پویش سلامت، حضور غربالگر مرد و زن و میزان مهارت سنجشگران در اندازه گیری، وجود محتوی آموزشی و نصب بنر و ارائه پمفلت های آموزشی و آموزش چهره به چهره به مراجعین، تکمیل فرم ارجاع برای بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون و ارجاع به پزشکان تحت پوشش، میزان رضایتمندی مراجعین به خدمات ارائه شده و... قرار گرفت و نظریه های ارشادی خود را جهت اجرای هرچه بهتر این پویش ارائه نمود.

تصاویر