• 1398/02/07 - 08:13
  • /ZLhi

پیام تبریک آقای دکتر مروجی معاون محترم بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت حوزه کاشان به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای

فرا رسیدن ۸ اردیبهشت روز جهانی بهداشت حرفه ای فرصتی فراهم آورد........

فرا رسیدن ۸ اردیبهشت روز جهانی بهداشت حرفه ای فرصتی فراهم آورد تا یک بار دیگر از تلاش خالصانه همه زحمتکشان عرصه سلامت خصوصاً بازرسان بهداشت کار ، فعالان بهداشت حرفه ای درحوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع  قدردانی نموده و برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و بهروزی نمایم .امیدوارم در سال جاری با کوشش بی وقفه سبب به بار نشستن شعار  آینده کاری ایمن و سالم  با تاکید هدف  "  توسعه پایدار با تامین محیط کار ایمن و سالم با رویکرد مدیریت مشارکتی و فن آوری های نوین " گردیم .

این روز فرصت خوبی است تا اذهان عمومی نسبت به موضوع بهداشت حرفه ای و ایمنی محیط کار حساس شوند . دنیایکاردرپیشچشممادرحالتغییرودگرگونیاست و فرصتهای منحصر به فرد را به همراه خود می آورد و این درحالی است که همزمان با آن چالشهای جدیدی بوجود می آورد که بایستی با فراهم آوردن زمینه‌های علمی، پژوهشی و کاربردی برای شناسایی مخاطرات شغلی، اجرای روش‌های صحیح کنترل و ارتقای سطح سلامت نیروی انسانی اقدام نمود.نیروی کار در هر کشور پایه توسعه اقتصادی است و بهداشت حرفه ای بعنوان یک استراتژی با اهمیت که تاثیر مثبت بر روی سلامت شاغلین، افزایش بهره وری، رضایت شغلی و در نهایت کیفیت کل زندگی افراد جامعه دارد تلقی می گردد وبا توجه به اینکه رعایت بهداشت حرفه ای و ایمنی  در کار مشروط به تغییرات بنیادی در فرهنگ کار است و این مهم بدست نخواهد آمد مگر با مشارکت و همیاری و همدلی مسئولین ،کارکنان ومردم ،امید است با تلاشهای همه جانبه دست اندر کاران  با نهادینه سازی فرهنگ  ایمنی وسلامت کار و رعایت استاندارهای ایمنی و بهداشت حرفه ای در میان جامعه شاغلین و جلب مشارکت همه ارگانها و آحاد مردم در راستای سلامت هرچه بیشتر نیروی کار گام موثری برداریم.