• 1400/08/30 - 10:12
  • /Zqr1

همایش ارائه خدمات سلامت روان به کودکان و نوجوانان در بحران برگزار شد

همایش ارائه خدمات سلامت روان به کودکان و نوجوانان در بحران ویژه مشاوران و روانشناسان آموزش و پرورش برگزار شد.

در این همایش که به همت واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت برگزار شد، خانم دکتر مهرزاد (فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان) گفتند: با توجه به شرایط موجود، به تدریج افراد به سمت کنار آمدن با شرایط و اتخاذ شیوه های مناسبتر برای بروز هیجانات خود و حل کردن مشکلات پیش می روند.

کنار آمدن یا سازگاری با بحران عبارت است از واکنش های هیجانی، شناختی و رفتاری که هر فرد در مواجهه با بحران نشان می دهد و راهبردهایی را برای مدیریت عوامل تنش زای مرتبط با موقعیت ناخوشایند پیش آمده به کار می گیرد. در افراد مختلف، شیوۀ مواجهه، نوع عکس العمل و روش سازگاری با بحران متفاوت است.

ایشان در ادامه مطالبی در مورد تقویت سازگاری در نوجوانان سوگوار، مدیریت استرس و اضطراب در نوجوانان درگیر و مداخلات پسا بحرانی برای بازگشت به روال عادی زندگی ارائه نمودند.

این همایش با بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع و ارائه راهکارهای موجود به پایان رسید.