• 1401/07/02 - 14:31
  • /Zuu1

هفته دفاع مقدس گرامی باد

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از فرزندان شاهد شاغل در اداره معاونت بهداشت تقدیر و تشکر به عمل آمد.

سالروز شروع جنگ تحمیلی، اولین روز هفته‌ای است که با عنوان "هفته دفاع مقدس" نامگذاری شده است و از ۳۱ شهریورماه آغاز و تا ششم مهرماه ادامه دارد و مردم ایران یاد و خاطره این ایام را هرساله گرامی می‌دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت کاشان، دکتر دلاوری به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس از فرزندان شاهد شاغل در اداره معاونت بهداشتی کاشان با اهدای لوح، تقدیر نمود.

در متن این لوح تقدیر آمده است:

امروزه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، کمتر از خود شهادت نیست(مقام معظم رهبری)

سلام علیکم

شهادت بهترین طریق رسیدن به اوج نقطه انسانیت است که نصیب مردان الهی می شود. آنانی که برای دست یابی به شهد شیرین اش از لذایذ دنیوی می گذرند و جان خویش را تسلیم حق می کنند تا راه های افلاک را بهتر از زمین فرا گرفته و آسمانی گردند.

آنان که سعیدند و به سعادت رسیدند چرا که شهیدند و شهادت را از آن خود کردند تا در محضر الهی روزی خور خوان خدایی شوند. حال در روزگار غریبی و تنهایی یاد و خاطره ی دلیر مردان عرصه ی عشق ورزی و شجاعت و شهامت تسلی بخش قلب های زنگار گرفته ای است که گریبان گیر روزمرگی شده اند.

از درگاه ایزد منّان دوام عزت و سلامت، دستیابی به اهداف عالیه بهداشتی و توسعه پایدار جمهوری اسلامی را مسئلت داریم، موفق و منصور باشید.

دکتر مهدی دلاوری

رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشت دانشگاه