• 1401/10/28 - 12:39
  • /Zaw1

نهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد

نهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ 1401/10/26 در سالن شهید دکتر محمد زارع ستاد دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه و رئیس قرارگاه جوانی جمعیت در این نشست، ضمن تاکید بر اجرای مستمر مواد قانون و پیگیری مصوبات جلسات قرارگاه جوانی جمعیت و کمیته های تخصصی تا حصول نتیجه، تلاش و تعامل همه جانبه اعضاء را در جهت تغییر نگرش و آگاهی جامعه و کارکنان حوزه های مختلف دانشگاه ضروری دانست.

دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه و دبیر و جانشین رئیس قرارگاه نیز، به بیان وضعیت اجرا و درصد تحقق مصوبات در جلسات مختلف قرارگاه، دستورالعمل ساختار و شرح وظایف قرارگاه جوانی جمعیت پرداخت.

لازم به ذکر است: همچنین مصوبات هشتمین جلسه ارائه و به بازخوانی مواد 46،47، 48 و 49 قانون پرداخته شد.

شایان ذکر است: در پایان جلسه، کمیته های تخصصی بهداشت و درمان به گزارش اقدامات انجام شده در راستای مواد مذکور پرداختند.