• 1402/05/08 - 06:12
  • /ZPCp

مرکز مردمی نفس در کاشان راه اندازی شد

مرکز مردمی نفس در مرکز خدمات جامع سلامت فاطمیه کاشان امروز مورخ 1402/4/31 راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این مطلب گفت: "مرکز مردمی نفس" با توجه به اهمیت مقوله کاهش جمعیت و ضرورت تمرکز فعالیت‌ها روی این موضوع راه اندازی شد.

دکتر مهدی دلاوری، جلوگیری از سقط فرزندان سالم توسط والدین در منطقه را هدف از راه اندازی این مرکز عنوان کرد.

وی، شناسایی به‌موقع مادران بارداری است که قصد سقط‌جنین دارند، فرهنگ سازی و  ارائه مشاوره  و اقدامات حمایتی (مادی و معنوی) را از دیگر اهداف این مرکز در آینده  برشمرد.

دکتر دلاوری تصریح کرد: انواع خدمات مشاوره ای روانشناسی، عقیدتی  مذهبی به صورت رایگان توسط مشاورین سلامت روان و مبلغین مذهبی در راین مرکز ارائه می شود.

لازم به ذکر است: مرکز مردمی نفس به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت شهرستان کاشان و با همکاری و مشارکت سمن سازندگان ایران جوان راه اندازی شد.

برای مشاهده کلیپ افتتاحیه مرکز مردمی نفس بر روی عنوان مرکز کلیک کنید.