• 1401/10/11 - 10:35
  • /Z5w1

مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر در کاشان افتتاح شد

با هدف ارائه خدمات سلامت روان تخصصی، مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین واقع در مرکز منتخب سپهری روز شنبه مورخ 1401/10/10 افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر با هزینه ای حدود 350 میلیون تومان از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

دکترکورش ساکی افزود: به طور کلی هدف از راه اندازی این مرکز ارائه خدمات سلامت روان در سطح تخصصی و به صورت رایگان است.

وی تصریح کرد: خدمات روزانه، مراقبت پس از ترخیص (شامل ویزیت در منزل و پیگیری تلفنی)، مراقبت مشارکتی، ارجاع بیماران نیازمند بستری در بیمارستان های مرتبط با مرکز سلامت روان جامعه‌‌نگر (CMHC ) از جمله خدمات این مرکز می باشد.

معاون بهداشت دانشگاه نیز در مراسم گفت: این مرکز با جذب تیم متخصص (شامل روانپزشک، روانشناس بالینی و مددکار اجتماعی) از دهم دی ماه سال جاری آماده ارائه خدمات تخصصی سلامت روان به عموم می باشد.

دکتر مهدی دلاوری ادامه داد: این مرکز تکمیل کننده خدمات سلامت روان  ارائه شده در مراکز خدمات جامع سلامت است و نیز پیگیری وضعیت افراد ترخیص شده از بیمارستان های مرتبط صورت خواهد گرفت.