• 1400/02/01 - 13:41
  • /ZCo1

مرحله اول عملیات مبارزه با مخزن بیماری سالک انجام شد

در راستای کنترل بیماری سالک مرحله اول عملیات مبارزه با مخزن بیماری در فروردین ماه سال جاری در مناطق سن سن، آبشیرین و مشکات شهرستان کاشان و مناطق ابوزید آباد، سفید شهر، نوش آباد، یحیی آباد و حاشیه شهر شهرستان آران و بیدگل به مساحت 8800 هکتار انجام شد.

در راستای کنترل بیماری سالک مرحله اول عملیات مبارزه با مخزن بیماری در فروردین ماه سال جاری در مناطق سن سن، آبشیرین و مشکات شهرستان کاشان و مناطق ابوزید آباد، سفید شهر، نوش آباد، یحیی آباد و حاشیه شهر شهرستان آران و بیدگل به مساحت  8800 هکتار انجام شد.

دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این خبر گفت: این عملیات طبق دستورالعمل کشوری برنامه مبارزه با سالک و با حضور کارشناسان گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر و مراقبین سلامت و بهورزان مناطق آلوده و با هماهنگی قبلی با کلیه ادارات مرتبط در هر دو شهرستان انجام گردید.

در پایان ایشان خاطر نشان کرد؛ در سال 1399تعداد 621 نفر مبتلا به زخم سالک شدند. که موارد تحت درمان دارویی و کرایو تراپی قرار گرفتند. ضمنا طبق برنامه عملیاتی تدوین شده این عملیات طی 5 مرحله تا پایان شهریور ماه سال جاری استمرار خواهد داشت.