• 1402/12/27 - 13:37
  • /ZfFR

مراسم تقدیر از فعالان غربالگری سرطان برگزار شد

مراسم تقدیر از فعالان غربالگری سرطان با حضور مسئولین دانشگاه و موسسه امدادگران عاشورا شامگاه روز شنبه 1402/12/26 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، معاون بهداشت دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر از کلیه فعالان در امر پیشگیری از بیماری های غیرواگیر گفت: در حال حاضر با پیشرفت امکانات تشخیصی تعداد بیشتری از بیماران در مراحل اولیه قابل تشخیص و مراقبت هستند.

دکتر مهدی دلاوری اظهار داشت: در سال جاری بیش از پنجاه هزار نفر در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با همکاری رومیکا از نظر سرطان پستان و کلورکتال غربالگری شده اند.

وی در پایان از عموم مردم دعوت نمود تا با مراجعه به مراکز و پایگاه های سلامت و تشخیص به موقع از ابتلا به عوارض بیماری ها پیشگیری نمایند.

تصاویر

مراسم تقدیر از فعالان غربالگری سرطان برگزار شد مراسم تقدیر از فعالان غربالگری سرطان برگزار شد