• 1401/11/24 - 10:28
  • /Zpw1

مراسم تقدیر از بهورزان، مربیان بهورزی و مراقبان سلامت نمونه کشوری

در تاریخ 20 بهمن 1401 مراسم تقدیر از بهورزان، مربیان بهورزی و مراقبان سلامت نمونه کشوری با حضوروزیر بهداشت و معاون بهداشت وزارت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی؛ در این مراسم از تمامی تلاش ها و زحمات بهورزان و مراقبین سلامت کشور تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در این مراسم وزیر بهداشت گفت: "بهورزان سنگرداران سلامت و قهرمانان واقعی حوزه سلامت و از مردمی ترین نیروهای این حوزه هستند."

لازم به توضیح است در این مراسم از آقای غلامرضا شهسواری بهورز نمونه کشوری و خانم فاطمه حداد برزکی مراقب سلامت نمونه کشوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر شد.