• 1401/02/26 - 14:27
  • /Z9t1

فراخوان جذب نیرو به صورت قرارداد در قالب برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی معاونت بهداشت کاشان

فراخوان جذب نیرو به صورت قرارداد در قالب برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی معاونت بهداشتی کاشان

به اطلاع می رساند معاونت بهداشت کاشان جهت تکمیل کادرمراکز مجری پزشک خانواده شهرستان کاشان نیاز به جذب یک نفر کارشناس علوم آزمایشگاهی  به صورت قراردادی(محل خدمت: مرکز خدمات جامع سلامت جوشقان قالی) طبق جدول ذیل دارد. لذا از متقاضیان دعوت به عمل می آید جهت ثبت نام و مصاحبه از تاریخ 20/02/1401 لغایت 31/02/1401 از طریق سایت معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان به آدرسhttp://health.kaums.ac.ir(معاونت بهداشت) اقدام نمایند.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری از شنبه تا چهار شنبه با شماره تلفن 55420012 واحد امور آزمایشگاهها سرکار خانم رئیسی تماس حاصل نمائید.

شرایط ثبت نام

الف- شرایط عمومی داوطلبان :

۱. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی کشور

۲. داشتن تابعیت نظام جمهوری اسلامی ایران

۳. التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

۴. عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر و روانگردان

۵. عدم سابقه محکومیت جزائی مؤثر

۶. داشتن سلامت جسمانی و روانی، اجتماعی و توانایی برای انجام کار )با تائید پزشک معتمد دانشکده(

۷. نداشتن سابقه اخراج از واحد های دانشگاه علوم پزشکی

۸. داوطلبان نباید مستخدم رسمی، ثابت و پیمانی و یا بازخرید خدمت سایر دستگاه های دولتی باشند.

۹. نداشتن منع استخدام در دستگاه های دولتی به موجب آرای مراجع قانونی

مدارک مورد نیاز

عکس 4×3 پرسنلی(زمینه سفید)

اصل شناسنامه به همراه تصویر کل صفحات برای کلیه متقاضیان

اصل مدرک تحصیلی به همراه کپی

اصل کارت ملی به همراه تصویر آنان

اصل پایان طرح به همراه تصویر آن

اصل کارت پایان خدمت و یا معافیت به همراه تصویر آن ( برادران )

شرایط اختصاصی

حداقل سن 20 سال تمام و حداکثر سن 40 سال تمام تا تاریخ آخرین روز ثبت نام است.

اولویت با افراد بومی(محل خدمت: مرکز خدمات جامع سلامت جوشقان قالی)، مقیم و افرادی که تعهد اقامت در منطقه را دارند.

در صورت غیربومی بودن فقط آقا پذیرفته میشود.

تبصره : داوطلبان پس از پذیرفته شدن موظف به ارائه تعهدنامه محضری مبنی بر عدم درخواست انتقال، جابجایی، مأموریت، مرخصی بدون حقوق، اعمال مدرک بالاتر، تغییر عنوان و انصراف تا 5 سال هستند.

پیش نویس قرارداد