• 1399/02/03 - 09:39
  • /Z8k1

عملیات کنترل بیماری سالک در شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل شروع شد

در راستای کنترل بیماری سالک در.......

در راستای کنترل بیماری سالک در دو شهرستان کاشان و آران وبیدگل عملیات مبارزه با مخزن بیماری شروع شد.دکتر رزاقی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ضمن اشاره به اهمیت انجام به موقع عملیات کنترل مخزن در بیماری سالک گفت: در سال 98 تعداد276 بیمار مبتلا به سالک در شهرستان کاشان و 345 بیمار در شهرستان آران وبیدگل تحت مراقبت، پیگیری و درمان قرار گرفتند.

وی افزود با توجه به انجام عملیات کنترل مخزن و ناقل در دو شهرستان، تعداد بیماران نسبت به سال قبل 19 % کاهش داشته است. ایشان اشاره کرد که انتظار میرود در سال جاری بیش از 40 هزار هکتار از اراضی مناطق آلوده تحت پوشش عملیات کنترل مخزن قرار گیرد.

ایشان گفت: از شهروندان انتظار میرود با رعایت نکات بهداشتی شامل دفع درست و به موقع زباله ها، بهسازی محیط، عدم سفر به مناطق آلوده در موقع غروب تا طلوع آفتاب، ومراقبت خود در مقابل نیش پشه خاکی خود را از ابتلا به این بیماری محافظت نمایند.