امروز : 06 آذر 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/08/30 - 09:13
  • 28
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZenU
ویژه اعضای کمیته ایمنی آب شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار گردید:

دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه و دبیر کمیته ایمنی آب شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل گفت: بهترین روش برای اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی اجرای سیستم مدیریتی جامع و یکپارچه با همکاری کلیه سازمان های ذیربط می باشد.

احسان زارعی در کمیته ایمنی آب که روز  دوشنبه 1403/8/28 در تالار سلامت معاونت بهداشت برگزا شد با اشاره به  دسترسی به آب آشامیدنی سالم به عنوان یک نیاز اساسی و از حقوق اولیه انسان­ها، اظهار داشت: عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم از جنبه های کمی و کیفی می تواند سبب بروز و شیوع بیماریهای منتقله از آب شود.

 

وی با بیان اینکه رویکرد مرسوم کنترل کیفیت آب آشامیدنی که بر کنترل محصول نهایی استوار است با محدودیت هایی همراه است؛ افزود:  نگرانی از وقوع حوادث و یا آلودگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی در سامانه های تامین آب آشامیدنی و یا عدم کارکرد مناسب فرایندهای بکار رفته برای سالم سازی آب، همواره وجود دارد.

 

مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه هدف از برنامه ایمنی آب آشامیدنی ((Water Safety Plan مطمئن شدن از کیفیت آب آشامیدنی براساس مدیریت خطر دانست و اذعان داشت: این برنامه بر پیشگیری از آلودگی منبع آب آشامیدنی، تصفیه آب برای کاهش یا حذف آلودگی برای رسیدن به استانداردها، پیشگیری از آلودگی مجدد آب در مدت ذخیره سازی، توزیع و مصرف تاکید دارد.

 

احسان زارعی تصریح کرد: با توجه به اهداف برنامه ایمنی آب آشامیدنی لازم است تمامی سازمان های مسئول و تاثیر گذار در کمیت و کیفیت آب و همه ذینفعان برای دستیابی به اهداف برنامه ایمنی آب آشامیدنی مشارکت فعال داشته باشند.

 

مدرس دوره و کارشناس ایمنی آب ((WSP شرکت آب و فاضلاب، اولین گام در برنامه ی ایمنی آب((WSP  را  شناسایی همه ی تهدیداتی که می تواند متوجه کیفیت آب شرب شود؛ دانست.

 

منصوره صباغیان اظهار داشت: در گام های بعدی به ترتیب الویت بندی تهدیدات بر اساس شدت پی آمد و احتمال بروز آن و تدارک اقدام های اصلاحی برای رفع تهدید و همچنین برنامه هایی برای اطمینان از عملکرد صحیح اقدام های اصلاحی پیش بینی شده است .

 

دبیر اجرایی ایمنی آب کاشان گفت: شروع برنامه ایمنی آب از سال 1390 بصورت پایلوت در شهر تبریز 1392 کاشان همزمان  با شهرهای اهواز و اصفهان در توسعه پایلوت و سال 1393 در 11 شهر دیگر  اجرا شد .

 

ملیحه کچویی با بیان اینکه شهر کاشان در اسفند 1401 موفق به دریافت گواهی ایمنی آب از کمیته راهبری ملی گردید؛ اظهار داشت: پس از آن روستاهای ویدوج و مجتمع جوشقان استرک و شهرهای برزک و شهر آران و بیدگل در سال 1402، شهر مشکات و نیاسر در سال 1403 موفق به دریافت گواهی ایمنی آب شدند.

 

وی با اشاره به اینکه هر ساله برنامه ایمنی آب مورد بازنگری و هر دوسال یکبار ممیزی می شوند؛ افزود: در حال حاضر شهرسفیدشهر و روستای ویدجا و ازوار در حال ممیزی و دریافت گواهی ایمنی آب می باشند.

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 136700

تصاویر

دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آندوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن دوره آموزشی ایمنی آب و ممیزی آن
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید