• 1402/10/05 - 14:48
  • /ZkQQ

دستگاه آلفا کلاسیک بیوشیمی درآزمایشگاه پایگاه محمودآباد نصب وراه اندازی شد

معاون بهداشت دانشگاه از نصب و راه اندازی دستگاه آلفا کلاسیک بیوشیمی درآزمایشگاه پایگاه محمودآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر مهدی دلاوری با اعلام این خبر اظهار داشت: این دستگاه  با حمایت خیر سلامت جناب آقای حسن صحرایی  به منظور ارتقاء کیفیت آزمایشها و افزایش سرعت در ارائه خدمات آزمایشگاهی به مراجعین منطقه مشکات ، محمودآباد و حومه خریداری ، نصب و راه اندازی گردید.

وی افزود: آزمایشگاه پایگاه محمود آباد سومین آزمایشگاه شهرهای زیر20هزار نفر در حوزه معاونت بهداشت است که با کمک خیرین سلامت مجهز به دستگاه آلفا کلاسیک بیوشیمی  می گردد .

دکتر دلاوری با بیان اینکه تمهیدات ویژه‌ای برای افزایش امکانات و توان موجود در بهبود سرعت و کیفیت خدمات به کار بسته‌ایم ابراز امیدواری کرد: با افزایش ارائه خدمات آزمایشگاهی رضایت مراجعین بیش از پیش تامین گردد.

دستگاه آلفا کلاسیک بیوشیمی درآزمایشگاه پایگاه محمودآباد نصب وراه اندازی شد