• 1403/02/01 - 12:29
  • /Z7MR

جلسه هماهنگی هفته سلامت برگزار شد

جلسه هماهنگی برگزاری هفته سلامت با حضور معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، معاون بهداشت شبکه بهداشت درمان آران و بیدگل، کارشناس مسئولین معاونت بهداشت روز چهارشنبه 1402/1/29 در سالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت هفته سلامت، بر اطلاع رسانی ، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در زمینه بهداشت و سلامت مردم تاکید کرد.

دکتر مرتضی پنجه شاهی  شعار و عناوین  روز های  هفته سلامت1403  را ارائه و به بیان  اهداف وسیاستهای اجرائی هفته سلامت پرداخت.

در ادامه جلسه اعضای حاضر در جلسه برنامه های پیشنهادی خود را ارائه داده و نحوه اجرای برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تصاویر

جلسه هماهنگی هفته سلامت برگزار شد جلسه هماهنگی هفته سلامت برگزار شد جلسه هماهنگی هفته سلامت برگزار شد