• 1402/08/10 - 15:33
  • /ZuXB

جلسه هماهنگی نظام مراقبت بیماریهای واگیر در معاونت بهداشت کاشان برگزارشد

در راستای تقویت گزارش دهی نظام مراقبت بیماریهای واگیر جلسه هماهنگی با حضور مسئولان، کارشناسان و پرستاران بیمارستانهای بخش خصوصی و دولتی روز چهارشنبه 10/8/1402در سالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشت کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جواد رجبی رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت با اشاره به اهداف برگزاری جلسه، خواستار تدبیر جمعی در خصوص ارتقاء شاخصهای نظام مراقبت بیماریهای واگیر در سطح دانشگاه شد.

دکتر زکریا روحانی معاون امور درمان معاونت درمان جمع بندی جلسات قبلی در خصوص نظام مراقبت بیماریهای واگیر و نقش پرسنل بیمارستانی در تقویت گزارش دهی بیماران را متذکر گردید.

واقفی کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان در خصوص شفاف نمودن فرایندهای نمونه گیری بیماریهای واگیر در هر بیمارستان و نقش آگاهی پرسنل و پزشکان در گزارش موارد سندرمیک بیماریهای واگیر مطالبی را مطرح نمود.

تصاویر

جلسه هماهنگی نظام مراقبت بیماریهای واگیر در معاونت بهداشت کاشان برگزارشد جلسه هماهنگی نظام مراقبت بیماریهای واگیر در معاونت بهداشت کاشان برگزارشد