- 1402/12/19 - 12:01
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZrYR
جلسه هماهنگی مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان برگزار شد
جلسه هماهنگی ویژه مدیریت بهداشت محیط درسلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با مسئولین فنی دفاتر خدمات سلامت، به منظور کنترل هر چه بهتر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با حضور رئیس گروه مرکز سلامت محیط و کار و کارشناسان بهداشت محیط ستاد معاونت و مرکز بهداشت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل روز چهارشنبه 16/12/1402 در سالن رعیت معاونت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در این جلسه رئیس گروه مرکز سلامت محیط وکار ضمن اشاره به افزایش مسافران نوروزی و احتمال بروز آلودگی های مواد غذایی و محیطی بعلت حجم بالای خدمات و فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بر مشارکت دفاتر خدمات سلامت در تشدید نظارت و کنترل موازین بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، بین راهی واماکن اقامتی تاکید کرد.
در پایان جلسه مقرر گردید دفاتر نسبت به ارائه گزارش عملکرد خود طبق فرمت مربوطه اقدام نمایند .
نظر دهید