• 1401/05/31 - 13:20
  • /Z7u1

جلسه هماهنگی در خصوص ترویج تغذیه با شیر مادر برگزار شد.

با توجه به اهمیت ترویج تغذیه با شیر مادر و در راستای شعار امسال هفته جهانی تغذیه با شیر مادر جلسه هماهنگی در تاریخ 1401/5/26 درمعاونت بهداشت برگزار شد.

با توجه به اهمیت ترویج تغذیه با شیر مادر و در راستای شعار امسال هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با عنوان "قدمی به جلو برای تغذیه با شیر مادر: آموزش و حمایت" و همچنین ترجمه action folder ارسالی  از وزارت بهداشت در هفته جهانی شیر مادر، جلسه هماهنگی در تاریخ 1401/5/26 با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، رئیس گروه سلامت خانواده، کارشناسان کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت و شهرستان ها، کارشناسان واحد تغذیه، بهداشت حرفه ای، بهداشت محیط، واحد مدارس و آموزشگاه بهورزی و کارشناس مامایی معاونت بهداشت در سالن زنده یاد رعیت معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن، معاون فنی معاونت بهداشت در خصوص اهمیت تغذیه انحصاری با شیر مادر تا 6 ماه و تداوم تغذیه با شیر مادر تا 2 سال در ارتقاء سطح سلامت کودکان و کاهش بیماری های دوران کودکی و بزرگسالی مطالبی ارائه کرد.

سپس در خصوص اجرای برنامه های آموزشی در سطح واحدهای مختلف معاونت بهداشت و ادارات شهرستان با هماهنگی کارشناسان محترم معاونت بهداشت در سطوح مربوطه بحث و تبادل نظر گردید.