• 1402/05/28 - 10:04
  • /ZGLz

جلسه هماهنگی ارتقاء نظام مراقبت بیماریهای واگیر با اولویت التور برگزار شد

در راستای ارتقاء نظام مراقبت بیماریهای واگیر با اولویت التور جلسه هماهنگی در دفتر موسسه خیریه برگزار شد.

در راستای ارتقاء نظام مراقبت بیماریهای واگیر با اولویت التور جلسه هماهنگی با حضور مدیر مرکز خیریه فاطمیه راوند آقای مهندس اعتصام، مسئول فنی مرکز آقای دکتر رفیعی و کارشناسان معاونت بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان کاشان در دفتر موسسه خیریه برگزار شد.

در این جلسه ضمن بیان اهمیت نظام مراقبت بیماریهای واگیر در منطقه، در خصوص زمینه های همکاری با مرکز بهداشت و مرکز خدمات جامع سلامت راوند مطالبی مطرح شد.

در ادامه جلسه با توجه به بار مراجعین به مرکز، تنوع مراجعین از نقاط مختلف و وجود اتباع خارجی در منطقه مقرر شد ضمن آموزش پرسنل و پزشکان موسسه، اجرای دستورالعملهای مراقبت و پیشگیری از بیماریهای واگیر در اولویت قرار گیرد.