• 1400/08/08 - 12:29
  • /Z5r1

جلسه هماهنگی اجرای طرح استعدادیابی کودکان برگزار شد

پیرو اولین جلسه با حضور رئیس محترم دانشگاه در ستاد مرکزی، جلسه هماهنگی با حضور کارشناسان ارشد روانشناسی بالینی و کودکان استثنایی اداره آموزش و پرورش و رئیس گروه سلامت خانواده و جمعیت، کارشناس مسؤول واحد سلامت روانی، اجتماعی و کارشناسان کودکان و نوزادان معاونت بهداشت در سالن زنده یاد رعیت برگزار شد.

در ابتدای جلسه خانم دکتر زهرا نخی، رئیس گروه سلامت خانواده در خصوص اهمیت ارتقاء سطح تکامل کودکان و شناسایی زودرس کودکان دارای اختلال تکاملی(ECD) و اقداماتی که در حال حاضر در مراکز خدمات جامع سلامت برای کودکان زیر 5 سال انجام می شود مطالبی را ارائه و سپس کارشناس مسؤول واحد سلامت روانی اجتماعی  خانم مریم میرزایی مطالبی در این خصوص مطرح نمودند.

در ادامه کارشناسان متولی طرح در مورد اجرای طرح استعدادیابی کودکان زیر 5 سال توضیحاتی را بیان نمودند.

نتایج این بررسی می تواند به خانواده ها کمک کند تا استعداد های کودکان خود را بشناسند. این استعدادیابی در آموزش و پرورش کودکان در دوران تحصیل بسیار اهمیت دارد.