• 1402/09/29 - 13:47
  • /ZyPQ

جلسه ساماندهی و تقویت فعالیتهای مرکز نفس برگزار شد

جلسه ساماندهی و تقویت فعالیت های مرکز نفس به منظور پیشگیری از سقط های عمدی، با حضور معاون بهداشت و معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر کاشان، رئیس و اعضای هیئت مدیره سمن سازندگان جمعیت جوان، سرپرست و کارشناس کانون بسیج اساتید جامعه پزشکی، فرمانده پایگاه بسیج خواهران حضرت زینب (س) در دانشگاه، رئیس و کارشناسان واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کاشان و معاونت بهداشت روز دوشنبه مورخ 1402/9/27 در دفتر معاونت بهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت،  دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه دراین جلسه  به بیان اهداف، ضرورت  برگزاری جلسه و لزوم هماهنگی سازمانهای مرتبط در راستای پیشگیری از سقط‌های عمدی پرداخت.

دکتر مرتضی پنجه شاهی معاون فنی معاونت، مطالبی را در خصوص زیرساخت‌های مرکز نفس در سه حوزه شناسایی، فرهنگ‌سازی و حمایت بیان کرد.

اعظم مدیحی کارشناس مسئول برنامه جوانی جمعیت  اقدامات انجام شده در مرکز نفس از زمان افتتاح مرکز تاکنون و همچنین آمار و اطلاعات مرتبط را ارائه نمود.

در پایان در خصوص  تفاهم نامه مرکز  مردمی نفس ، تسهیلگری بین موسسات و سازمانهای مردم نهاد،تبلیغات محیطی و برگزاری جلسات برون بخشی و خدمات حمایتی و مالی  مورد نظر به مادران باردار مراجعه کننده به مرکز نفس توسط اعضاء  بحث و تبادل نظر گردید.

جلسه ساماندهی و تقویت فعالیتهای مرکز نفس برگزار شد