امروز : 24 بهمن 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/01/19 - 09:38
  • 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z3Gi

توصیه های پنج گانه سازمان جهانی بهداشت برای بهبود ایمنی غذا

جلسه هماهنگی برنامه های اجرایی هفته سلامت با حضور ریاست دانشگاه، مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه ، معاون بهداشتی، سرپرست شبکه .....



جلسه هماهنگی برنامه های اجرایی هفته سلامت با حضور ریاست دانشگاه، مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه ، معاون بهداشتی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، اعضاء هیئت علمی گروه های تغذیه و بیوشیمی و بهداشت عمومی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو، مسئول روابط عمومی دانشگاه ، مسئول IT، کارشناسان آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی در سالن شهداء ستاد برگزار شد.



دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی ، تنوع مواد غذایی، محدودیت مصرف انواع  فست فودها ، چربیها، قند و نمک، رعایت ایمنی مواد غذایی را از جمله رفتارهای کلیدی برای بهبود وضعیت تغذیه ای جامعه برشمرد.



در این جلسه برنامه های پیشنهادی هر یک از اعضاء در راستای شعار هفته سلامت تشریح و مقرر شد در جلسه ای مشترک با حضور رئیس دفتر ریاست دانشگاه، معاونت بهداشتی و معاونت غذا و داو و مسئول روابط عمومی، کلیه برنامه های پیشنهادی جمع بندی و برنامه نهایی جهت اجرا ابلاغ گردد.



لازم به ذکر است شعار هفته سلامت (7-1 اردیبهشت ماه94)، ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره انتخاب شده است.



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 41100
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم