• 1398/01/11 - 19:01
  • /ZGhi

برگزاری جلسه واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با معاون دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در محل وزارت متبوع

جلسه مشترک واحد بهبود تغذیه......

جلسه مشترک واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با معاون دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در محل وزارت متبوع با هدف ایجاد مشارکت علمی برگزار گردید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: از اهداف معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان همگام با اجرای مطلوب سیاست های ابلاغی وزارت متبوع، مشارکت علمی در سیاستگذاری های مرتبط با سلامت می باشد.

در ادامه دکتر سید علیرضا مروجی ضمن بیان اهمیت برنامه های بهبود تغذیه در جامعه افزود: با توجه به این که بهبود غذا و تغذیه به عنوان دومین اصل سیستم PHCدر نظر گرفته شده است، واحد بهبود تغذیه این معاونت در راستای مشارکت علمی مذکور در حال انجام برنامه ریزی های لازم جهت اقدام به برگزاری طرح های پایلوت در دانشگاه و ارسال طرح های تغذیه ای به وزارت بهداشت در سال 1398 می باشد.

در انتها نیز دکتر حلواچی، مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی، برنامه های علمی و اجرایی واحد بهبود تغذیه را تشریح نمود و همکاری های مشترک درون بخشی و بین بخشی با سایر واحدهای مربوطه را لازمه اجرای مطلوب برنامه های مذکور دانست.