• 1402/12/02 - 12:17
  • /ZbuR
به مناسبت روز و هفته ملی جوان:

برنامه های اطلاع رسانی، ارائه خدمات سلامت برای گروه سنی 17 تا 40 سال برگزار می شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: به مناسبت روز و هفته ملی جوان، برنامه های اطلاع رسانی ،مشاوره ای و ارائه خدمات سلامت برای گروه سنی 17 تا 40 سال برگزار می شود.

دکتر مهدی دلاوری، با اشاره به نامگذاری دوم اسفندماه سال 1402 مصادف با 11 شعبان ،تولد حضرت علی اکبر(ع) و روز ملی جوان گفت: .نظر به اهمیت توجه به سیاستهای جمعیتی برای جوانان ،این هفته با شعار "جوان سالم ،خانواده سالم ،جامعه سالم" برگزار خواهد شد.

وی یکی از اهداف  برگزاری روز ملی و هفته جوان  را حساس سازی و برنامه ریزی در جهت همکاری ارگانهای مرتبط با امور جوانان به منظور ارتقائ سلامتی و رفاه جوانان در راستای تحقق اهداف سیاستهای جمعیتی دانست.

دکتر دلاوری اطلاع رسانی به جوانان جهت تشکیل پرونده سلامت و دریافت خدمات اعم از مشاوره در خصوص ترویج سبک زندگی سالم ، پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز ، پیشگیری از سوانح و حوادث ، تغذیه سالم ، فعالیت فیزیکی مناسب ، پیشگیری از مصرف سیگار و مواد دخانی ، بهداشت روان و مهارتهای ارتباطی و ... را از دیگر اهداف هفته ملی جوان برشمرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه، با تاکید بر ضرورت آگاهی رسانی به خانواده ها در مورد نقش ازدواج بهنگام در سلامت جوانان

اظهار داشت: حساس سازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به امر سلامت خود در خصوص ازدواج و فرزندآوری، یک مسئولیت اجتماعی مهم برای همه ی دستگاه ها و سازمان ها است

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر آگاه سازی اجتماعی در خصوص ابلاغ سیاست های کلی جمعیت و جوانی جمعیت افزود : جمعیت جوان یکی از اصلی ترین پایه های توسعه ی آینده هر کشوری است و توسعه ی همه ی امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی کشور با اتکا به نیروی جوان محقق می شود.

لازم به ذکر است: روز شمار هفته جوان  از2 تا 8 اسفند ماه  به شرح جدول ذیل می باشد:

شعار

ایام هفته