• 1399/09/05 - 12:00
  • /Zzm1

بازدید جانشین معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز آموزش بهورزی و توانمندسازی کارکنان

دکتر مهدی دلاوری جانشین معاون بهداشتی دانشگاه روز.......

دکتر مهدی دلاوری جانشین معاون بهداشتی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 3/9/99 از مرکز آموزش بهورزی و توانمندسازی کارکنان بازدید کردند. در این دیدار که با هدف آشنایی با فعالیتهای مرکز انجام شد در ابتدا خانم زهره رجبی کارشناس مسئول بهورزی ضمن خیر مقدم ، گزارش مختصری از اهم اقدامات شاخص انجام شده ارائه نمودند هم چنین مربیان فرایندهای مربوط به برنامه ها ، فعالیتهاو مداخلات انجام شده و چالشهای موجود رابیان کردند. در ادامه این دیدار ایشان ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده برضرورت  پویایی آموزش ،کاربردی بودن و توجه به کسب مهارتهای عملی  فراگیران در دوره های آموزش بدو خدمت و ضمن خدمت با بهره گیری از توان مدرسین مجرب و توانمند تاءکید کردند. هم چنین در زمینه تاًمین نیروی مورد نیاز آموزش بهورزی و کارکنان در سطح دانشگاه براساس ضوابط استقرارمراکز آموزش بهورزی قول مساعد دادند.