• 1402/05/22 - 12:20
  • /ZwKz

اولین کمیته بین بخشی ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان ودانش آموزان برگزار شد

در راستای ارتقاء برنامه های سلامت جوانان، نوجوانان ومدارس اولین کمیته برون بخشی ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در راستای ارتقاء برنامه های سلامت جوانان، نوجوانان ومدارس اولین کمیته برون بخشی ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان و دانش آموزان با حضور معاون بهداشت، معاون فنی معاونت بهداشت و کلیه سازمانهای مرتبط در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه  برگزار شد.

در این جلسه ضمن ارائه شاخصهای فعالیت بدنی دانش آموزان و نوجوانان و چالشهای مرتبط در این خصوص، هم اندیشی با اعضا حاضر در جلسه به منظور ترویج، فرهنگ سازی و آموزش ارتقاء فعالیت فیزیکی موثر در دانش آموزان ارائه شد.

در ادامه جلسه مقرر گردید برنامه مداخله ای ارتقاء فعالیت فیزیکی در دانش آموزان و نوجوانان در سال تحصیلی جدید تهیه و با همکاری سازمانهای ذیربط اجرا گردد و کیفیت و اثربخشی برنامه مورد پایش و ارزیابی قرار گیرد.