• 1401/05/08 - 13:22
  • /ZQt1

اجرای طرح دارویار در حوزه معاونت بهداشت

بمنظور اجرای طرح دارویار، دومین جلسه هماهنگی با حضور معاون بهداشت و نماینده محترم غذا و دارو، مدیر بیمه سلامت شمال اصفهان – کاشان و داروسازان طرف قرارداد برنامه بیمه روستایی و پزشکی خانواده در شهرستانهای آران و بیدگل و کاشان برگزار گردید.

بمنظور اجرای طرح دارویار، دومین جلسه هماهنگی با حضور معاون بهداشت و نماینده محترم غذا و دارو، مدیر بیمه سلامت شمال اصفهان  کاشان و داروسازان طرف قرارداد برنامه بیمه روستایی و پزشکی خانواده در شهرستان­ های آران و بیدگل و کاشان برگزار گردید.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد با اجرای طرح "دارویار" توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران فارغ از سطح درآمد آنها انجام می شود و همه دهک­های درآمدی جامعه با "دارویار" از یارانه دارو، بهره مند می­ شوند.

در صورت مراجعه بیمار با نسخه پزشک، میزان پرداختی وی نسبت به قبل تغییری نمی‌کند. در واقع در این طرح، قیمت داروها افزایش می یابد ولی ساز و کار حمایتی به گونه‌ای طراحی شده که این افزایش قیمت تماما توسط بیمه‌ها پوشش داده می شود.

مدیر بیمه سلامت شمال اصفهان –کاشان یادآور شد قبل از اجرای طرح دارویار، افراد فاقد بیمه شناسایی شده و به صورت رایگان تحت پوشش بیمه همگانی سلامت قرار گرفتند.

از تصمیمیات اتخاذ شده در این جلسه تاکید بر توزیع 436 قلم داروی تحت پوشش برنامه بیمه روستایی و پزشکی خانواده بود.