امروز : 04 اسفند 1403
معاونت بهداشت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/03/28 - 12:39
  • 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z6Bi

آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی توسط مرکز سلامت محیط و کار تهیه و تدوین شد.

به منظور ارتقای سطح بازرسی های بهداشتی در مراکز تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی و اماکن عمومی و با هدف ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی و در راستای ...



به منظور ارتقای سطح بازرسی های بهداشتی در مراکز تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی و اماکن عمومی و با هدف ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی و در راستای رسالت وزارت بهداشت، با همکاری دستگاه های ذیربط از جمله وزارت کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان دامپزشکی کشور، شورای اصناف کشور و سازمان غذا ودارو، آیین نامه اجرایی قانون اصلاحیه ماده 13قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در حوزه معاونت بهداشت و توسط مرکز سلامت محیط و کار تهیه و تدوین شد که این آیین نامه توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توشیح و ابلاغ شد.



با اجرایی و عملیاتی شدن این آیین نامه سیستم بازرسی در کشور مبتنی بر شرایط روز و پیچیدگی های عرضه غذا شده و همکاری های برون بخشی و متولیان صنفی مربوطه نیز تقویت می شود



جهت دسترسی به آیین نامه اجرایی می توانید به قسمت قوانین و مقررات بهداشت محیط مراجعه نموده یا به صورت مستقیم کلیک نمایید.



  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 40191
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم