• 1401/07/24 - 14:29
  • /ZPu1

روز جهانی عصای سفید گرامی باد.

به مناسبت روز جهانی عصای سفید از آقای مجید صادقی مفرد، روشندل مرکز فاطیمه زیدی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

دکتر دلاوری به مناسبت 15 اکتبر  روز جهانی عصای سفید در تاریخ 25 مهر ماه از آقای مجید صادقی مفرد ، روشندل مرکز فاطیمه زیدی به پاس تلاش وکوشش صادقانه با اهداء لوح تقدیر تجلیل گردید.

آقای بارفروش مسئول روابط عمومی و امور رفاهی کارکنان معاونت بهداشت به همراه چند نفر از همکاران به اتاق کار روشندل مرکز فاطمیه زیدی رفته و این روز را به ایشان تبریک گفتند

متن لوح تقدیر به این شرح می باشد:

جناب آقای مجید صادقی مفرد

سلام علیکم

به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی " عصای سفید" و به پاس تقدیر از خدمات ارزنده شما، فرزانه ای که تپیدن قلب زندگی و زدن نبض طبیعت را احساس می کنید، شما برجسته ای که می توانید با چشم لامسه خود با همه کس وهمه چیز سخن بگویید و حتی با تعمّق  در گردش حکیمانه ی  چرخ  روزگار، به میهمانی همه نشانه های خلقت بروید، این لوح تقدیر خدمتتان اهداء میگردد و از درگاه ایزدمنّان برایتان دوام عزت و سلامت را مسئلت داریم. موفق و منصور باشید.

دکتر مهدی دلاوری

رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشت دانشگاه