• 1401/08/01 - 14:05
  • /ZXu1

برگزاری کارگاه آموزشی بیماری هپاتیت C و B

کارگاه آموزشی نظام مراقبت بیماری هپاتیت C و B درتاریخ 1401/7/30 ، توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر جهت 30 نفر از مراقبین سلامت مرد شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل در مرکز آموزش بهورزی برگزار شد.

کارگاه آموزشی نظام مراقبت بیماری هپاتیت CوB درتاریخ  1401/7/30 ، توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر برای 30 نفر از مراقبین سلامت مرد شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل در مرکز آموزش بهورزی برگزار شد.

در این کارگاه اپیدمیولوژی بیماری هپاتیت، وضعیت بیماری در جهان، ایران و حوزه دانشگاه، معرفی مرکز مشاوره هپاتیت و شرح وظایف آن، فرایند کار در مرکز مشاوره هپاتیت، و نحوه انجام تست تشخیص سریع هپاتیت بصورت عملی برای شرکت کنندگان آموزش داده شد.

انتظار میرود بعد از این کارگاه، نظام مراقبت هپاتیت و شاخص های برنامه ازجمله بیماریابی، ارجاع بیماران و پیگیری درمان آنها تقویت گردد.