• 1399/09/29 - 13:10
  • /ZJm1

با بیمار یابی فعال سل چند بیمار مبتلا به سل شناسایی شد

با انجام بیماریابی فعال سل در مرکز خدمات جامع سلامت.......

با انجام بیماریابی فعال سل در مرکز خدمات جامع سلامت ابوزید آباد، از مناطق تحت پوشش شهرستان آران و بیدگل 4 نفر بیمار مبتلا به سل شناسایی و تحت پوشش نظام مراقبت سل قرار گرفتند.

پس از مطلع شدن از ورود اتباع خارجی جدید به منطقه مورد نظر نسبت به اعزام تیم و بیماریابی فعال سل و مالاریا در بین اتباع خارجی ساکن در دامداریها  اقدام گردید. در این برنامه از 30 نفر از اتباع خارجی نمونه گیری سل و مالاریا گرفته شد که تاکنون 4نفر بیمار مبتلا به سل شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند. در همین راستا جهت تایید موارد تیم کارشناسی از معاونت بهداشت عازم شبکه بهداشت ودرمان گردید و کلیه سیر و روند نظام مراقبت بیماری در سطح محیطی و آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت. جهت کلیه موارد آزمایش کشت سل انجام و جهت آزمایشات تکمیلی نمونه های بیماران به آزمایشگاه استانی نیز ارسال گردیده است.در شهرستان آران و بیدگل جمعاً 11 بیمار سلی تحت درمان و مراقبت میباشند که90 % آنها را اتباع خارجی تشکیل میدهند.