• 1400/07/27 - 14:24
  • /ZVq1

کتاب "هنگام استرس چه کنیم؟" توزیع شد

همه‌گیری بیماری کووید-19، تقریباً تمامی جنبه‌های مهم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشورهای جهان را تحت تاثیر قرار داده است. این موضوع باعث شده است آثار روانشناختی این بیماری بر روی سلامت روان افراد در سطوح مختلف جامعه اهمیت پیدا کند. یکی از مهم‌ترین حوزه های توسعه پایدار سلامتی در جوامع بشری، بخش بهداشت و درمان است که ارتباط مستقیمی با سلامت انسان‌ها داشته و وظیفه خطیر حفظ و اعاده سلامتی را به جامعه انسانی برعهده دارد.

از آنجا که کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به دلیل قرارگیری در خط اول مقابله با این بیماری به احتمال بیشتری نسبت به سایرین در معرض بروز اختلالات روانشناختی به ویژه استرس و اضطراب قرار دارند، واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشت با هدف ارتقاء بهره‌وری عملکرد سازمان، اقدام به توزیع کتاب "هنگام استرس چه کنیم؟" به منظور بهبود سلامت روانشناختی کارکنان نموده است.