• 1400/01/23 - 10:37
  • /Zno1

دومین جلسه کمیته فنی سال 1400 در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه کمیته فنی سال 1400 در دفتر معاونت بهداشت دانشگاه با حضور معاون بهداشت دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشت، رئیس مرکز بهداشت کاشان و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و با همراهی مسؤولین واحدهای معاونت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه و پس از قرائت آیات نورانی کلام ا... مجید مصوبات جلسه پیشین مرور شد.

در ادامه این جلسه، چگونگی فرآیند پایش و ارزشیابی پرسنل محیطی توسط مسؤول مرکز توسعه مدیریت شبکه و ارتقای سلامت ارائه و حاضران نظرات خود را بیان نمودند.

همچنین در این جلسه، مسؤول واحد بیماریهای واگیر با ارائه گزارشی، برنامه ملی واکسیناسیون برای مقابله با کرونا در کشور را توضیح داده و آمار تزریق و و چگونگی روند واکسیناسیون در منطقه کاشان و آران و بیدگل را ارائه نمودند.

در پایان این نشست مسؤول واحد فن آوری اطلاعات و ITمعاونت بهداشت، نکاتی را پیرامون برگزاری وبینار در شرایط سخت کرونایی متذکر شدند.