• 1398/07/17 - 13:39
  • /ZPZ1

جلسه آموزشی ایدز جهت حوزه علمیه خواهران فاطمیه کاشان برگزار شد

جلسه آموزشی بیماری ایدز جهت.......

جلسه آموزشی بیماری ایدز جهت طلاب مدرسه علمیه فاطمیه کاشان در تاریخ 14/7/98 توسط گروه پییشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این جلسه دکتر مهرداد هدایتی پزشک درمانگر ایدز  با اشاره به اینکه  ایدز تنها یک بیماری صرف نبوده بلکه یک معضل بهداشتی،اجتماعی، فرهنگی واقتصادی  می باشد که کنترل آن نیز نیاز مند مشارکت کلیه سازمانها و خصوصا عموم مردم  میباشد. ودر این راستا نقش روحانیت با توجه به تاثیر گذاری مثبت بر جامعه پراهمیت می باشد.

ایشان در ادامه به راههای  انتقال وعدم انتقال بیماری، علایم و راههای پیشگیری از ایدز اشاره نمودند و نقش آموزش و اطلاع رسانی در جلوگیری از گسترش بیماری در جامعه را پر اهمیت دانستند. درانتها  پرسش و پاسخ انجام و تراکتهای آموزشی بین فراگیران توزیع گردید.