• 1400/07/25 - 09:23
  • /ZSq1

جلسات آموزشی ویژه دانش آموزان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار گردید

در این جلسات، کارشناسان سلامت روان، به آموزش مهارت هایی نظیر خودآگاهی، مدیریت خشم، مدیریت استرس به ویژه در شرایط همه گیری کرونا پرداختند.

بر اساس این گزارش، کارشناسان سلامت روان، در این دوره ها، به آموزش مهارت هایی نظیر خودآگاهی، مدیریت خشم، مدیریت استرس به ویژه در شرایط همه گیری کرونا پرداختند.

آنطور که کارشناس مسؤول واحد سلامت روان معاونت بهداشت گفته است: ارتقا سواد سلامت روان از طریق آموزش خود مراقبتی می تواند راهکاری موثر در پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی باشد.

به گفته مریم میرزایی، تاب آوری و سازگاری از فاکتورهای اساسی سلامت روان است. فرد تاب آور آمادگی رویارویی با تغییرات زندگی و احساس کنترل بر روی فعالیت های خود را دارد و می تواند در این شرایط به رشد خود ادامه دهد.

وی در پایان گفت: خودآگاهی هیجانی، استفاده از تکنیک های تنفس صحیح و آرامسازی و بهره مندی از کمک تخصصی در صورت نیاز، از جمله راهکارهای موثر در مدیریت استرس است که با تلاش همکاران ما این آموزه ها به دانش آموزان انتقال داده میشود.