• 1398/09/27 - 14:35
  • /Zy41

اتاق ایزوله تنفسی فشار منفی مرکز آموزشی پزشکی شهید دکتر بهشتی و بیمارستان سید الشهداء بازدید شد

در راستای افزایش موارد عفونت تنفسی و بیماری آنفلوانزا در........

در راستای افزایش موارد عفونت تنفسی و بیماری آنفلوانزا در حوزه تحت پوشش دانشگاه در مورخ17و 20/9/1398 به منظور بررسی آمادگی های بیمارستانی در امر کنترل این بیماریها از اتاق ایزوله تنفسی فشار منفی مجتمع بیمارستانی شهید دکتر بهشتی وبیمارستان سید الشهداءبازدید بعمل آمد. این بازدید توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی، نماینده معاونت درمان و کارشناس کنترل عفونت بیمارستانی و با حضور پرستار مسئول بخش عفونی بیمارستان انجام شد در این بازدید بر آمادگی هرچه بیشتر اتاق ایزوله تنفسی فشار منفی بیمارستان تاکید و چک لیست مربوطه تکمیل و ضمن تقدیر از نکات مطلوب بر رفع برخی نواقص موجود تاکید گردید. لازم به ذکر است که این اتاقها برای بستری نمودن بیماران مشکوک به کوروناویروس ، آنفلوانزای پرندگان، تب کریمه کنگو و سایر بیماریهای شدیداً مسری در دانشگاهها طراحی و ایجاد گردیده است.