امروز : 02 آذر 1403
  • 1391/09/08 - 14:29
  • 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZmqT

افراد در معرض خطر بیماری های قلبی فندق بخورند



 






فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مصرف فندق خطر بیماری های قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.



به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: مصرف منظم یک عدد فندق در روز، منجر به افزایش سروتونین، کاهش فشار خون، قندخون به ویژه در افراد چاق در نتیجه کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود.



وی تصریح کرد: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی، افزایش نشاط و خوشحالی و در نتیجه افزایش سلامت قلب افراد می شود.



به گفته وی، دانشمندان موفق به کشف ارتباط بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک شدند.



وی ضمن بیان این مطلب که بیماران مبتلا به سندروم متابولیک در معرض خطر بیماری قلبی هستند، گفت: سندروم متابولیک در افراد چاق به ویژه آنهایی که دارای شکم چاق و پرچرب، فشار خون و قند خون بالا هستند، دیده می شود.



دکتر پورعباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلاء به دیابت تیپ 2 در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک به آنها توصیه کرد: رژیم غذایی خود را به سمت جلوگیری از افزایش وزن و مصرف منظم فندق تغییر دهند.









  • گروه خبری : اخبار قلب
  • کد خبر : 133629
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ