امروز : 04 آذر 1403
  • 1391/05/14 - 12:26
  • 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZhqT

آب انار خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد




فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: آب انار خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد.



به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: بنابراین مصرف آب انار سبب کاهش خطرات قلبی عروقی در بیماران مبتلا به همودیالیز می شود و مصرف آن جهت کاهش خطرات کاردیومتابولیک، توصیه می شود.



وی تصریح کرد: در آب انار علاوه بر آب، شکر و پکتین، مقادیری آنتی اکسیدانهای (موادی که از تولید مواد سمی و سرطانی جلو گیری می کند) ویتامین ث و فلاونوئیدهای پلی فسفولیک (آنتی اکسیدانهای قوی در غذاهای گیاهی از جمله چای و هویج ) وجود دارد.



دکتر پورعباسی گفت: مطالعه ای بر روی بیماران همودیالیزی که هفته ای سه بار و در هر بار 100 سی سی آب انار برای مدت یکسال مصرف کردند، نشان داد تری گلیسرید و کلسترول و LDL (چربی بد) و فشار خون حداکثر و حداقل (سیستول و دیاستول) این بیماران، به میزان قابل توجهی کاهش یافت.



به گفته وی، به علت وجود مقادیر بالایی از پتاسیم در آب انار و افزایش خطر پتاسیم، این بیماران باید مصرف مواد غذایی دارای پتاسیم مانند موز و آجیل و ...، را کم کنند.




  • گروه خبری : اخبار قلب
  • کد خبر : 133625
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ