امروز : 01 آذر 1403
  • 1394/12/04 - 13:57
  • 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z8rT

تخم مرغ را به نفع سلامت قلب حذف کنیم یا نه؟


شاید این قضیه به سالهای دور برگردد: این اعتقاد که مصرف تخم مرغ  را به خاطر سلامت قلب باید محدود کرد. شواهد علمی جدید، اما کاملا برعکس است و با صراحت اعلام می کند که خذف کردن تخم مرغ از رژیم غذایی قابل دفاع نیست




به گزارش آوای سلامت به نقل ازharvardhealthبه گفته متخصصان دانشگاه هاروارد، مصرف یک عدد تخم مرغ در روز برای سلامت قلب نمی تواند تاثیر منفی داشته باشد و به جای نگرانی درباره مصرف تخم مرغ، باید بر روی داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب و داشتن فعالیت ورزشی منظم تمرکز کرد. مصرف متوسط این ماده غذایی به میزان یک تخم مرغ در روز می ‌تواند بخشی از این سبک زندگی مناسب باشد



 




کلسترول تخم مرغ نگران کننده است؟



تخم مرغ بسیار مغذی و سرشار از کالری و چربی های اشباع، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی بعلاوه لوتئین و زیزانتین است. ضمن این که کولین موجود در آن برای عملکرد مغز و اعصاب می تواند مفید باشد. نگرانی اصلی درباره مصرف تخم مرغ میزان کلسترول آن بوده است. توصیه معمول درباره محدود کردن کلسترول ناشی از غذا‌ها به کمتر از 300 میلی گرم در روز است. یک عدد تخم مرغ بزرگ حاوی بیشتر از ۵۰ درصد از این میزان کلسترول است. کلسترول در زرده تخم مرغ وجود دارد و بنابراین بسیاری از افراد سفیده تخم مرغ را برای خوردن انتخاب می ‌کنند.



افراد سالم البته نباید نگران کلسترول موجود در تخم مرغ باشند. اگر شما بیش از اندازه تخم مرغ مصرف نکنید، مصرف معمول آن تاثیر قابل ملاحظه ‌ای بر میزان کلی کلسترول شما نخواهد داشت. محدود کردن مصرف متوسط تخم مرغ به یک عدد در روز یک رویکرد منطقی است.



خطر حمله قلبی: برخی شواهد وجود دارد که اگر به بیماری قلبی یا دیابت مبتلا یا در کنترل کلسترول خون خود با مشکل مواجه‌ باشید، باید مصرف تخم مرغ خود را به 3 عدد در هفته محدود کرده و یا در غیر این صورت سفیده تخم مرغ مصرف کنید.



ارزش تخم مرغ را در کل رژیم غذایی ببینید: به جای نگرانی درباره مضر یا مفید بودن یک ماده غذایی خاص، ارزش غذایی این مواد را در کل رژیم غذایی را در نظر بگیرید.



تخم مرغ در صورت مصرف متعادل غذای سالمی است؛ با وجودی که تخم مرغ کمی باعث افزایش میزان کلسترول می‌ شود، اما واجد مواد غذایی ارزشمندی هستند که نهایتا می‌ تواند به کاهش خطر بروز بیماری‌ ها کمک کنند. اگر شما به جای یک قطعه نان تست سفید فرآوری شده یا غلات آماده بسیار فرآوری شده، یک تخم مرغ مصرف کنید، انتخاب سالمتری است.



جالب است بدانید که یک تخم مرغ بزرگ، 72 کالری، 186 میلی گرم کلسترول، 6.3 گرم پروتئین، 8.4 گرم چربی کل، 1.6 گرم چربی اشباع شده، 270 واحد ویتامین آ و 41 واحد ویتامین دی دارد.




 



  • گروه خبری : اخبار قلب
  • کد خبر : 133673
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ