امروز : 03 آذر 1403
  • 1398/10/22 - 09:04
  • 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z2sT

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند

متخصص تغذیه و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف گوشت قرمز و جوانه گندم احتیاط کنند.



به گزارش وبدا، دکتر امید توپچیان با تاکید بر این مطلب گفت: افزایش فشارخون یا هایپرتانسیون خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شامل بیماری های عروق کرونر ، نارسایی احتقانی قلب، سکته های مغزی ایسکمیک و هموراژیک و بیماری های عروق محیطی را افزایش می دهد.


 


وی تصریح کرد: سردردهای مکرر، اختلال بینایی، تنگی نفس، خونریزی بینی، درد قفسه سینه، سرگیجه ، ضعف حافظه و  اختلالات گوارشی از علایم و نشانه های فشارخون بالا است که باید جدی گرفته شود.


 


وی نسبت به مصرف زیاد  نمک در مبتلایان به فشارخون هشدار داد و تاکید کرد: غذای این بیماران باید با حداقل نمک پخت شود .


 


وی اضافه کرد: مصرف غذاهای دودی ، بوداده ، کنسروی ، آماده ، سوسیس و کالباس ، انواع شوری ها و ترشی ها باید برای مبتلایان به فشارخون محدود شود.


 


وی با اشاره به اهمیت مصرف غلات، سبزیجات و میوه های تازه در مبتلایان به فشارخون بالا ، اظهار داشت: مصرف غلات روزانه حدود 6 تا 8 واحد نظیر نان سبوس دار، برنج قهوه ای، نان جو و... به مبتلایان به این بیماری توصیه می شود.


 


وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود 4 تا 5 واحد میوه و سبزی های تازه برای مبتلایان به فشارخون بالا مفید و موثر است.


 


منبع : پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی


 


  • گروه خبری : اخبار قلب
  • کد خبر : 133724
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ